03. Repot Polis Kedua (seksyen 32 dan 130B (2) (3)
https://wvw.naturalistparty.net/p/c.html

  1. Pada .........2021, saya menyerahkan notis melalui pos/sispaa mohon Kementerian Kesihatan Malaysia (kkm) mengisytiharkan pematuhan “SYARAT TERDAHULU (CONDITIONS PRECEDENT)” UNTUK AKTA PENCEGAHAN DAN PENGAWALAN PENYAKIT BERJANGKIT 1988 (APPPB) secara mengisytiharkan bukti “jangkitan” virus/asimtomatik berbahaya menurut kehendak s 2 (1) apppb (“JANGKITAN ERTINYA KEMASUKAN AGEN PENYAKIT BERJANGKIT KE DALAM BENDA BERNYAWA DAN PEMBIAKANNYA DALAM BENDA BERNYAWA”, Artikel 1.1 Peraturan-Peraturan Kesihatan Antarabangsa 2005 - VIRUS ISOLATION BY DOCUMENTED CONTROLLED EXPERIMENT - KOCH/RIVER’S POSTULATES), seksyen 193, 217 dan 218 Kanun Keseksaan.

  2. Saya mengemukakan keterangan pakar statement of virus isolation, menegaskan kkm tiada bukti “jangkitan” s 2 (1) berbahaya, menggunakan ujikaji pcr/rtk-ag secara palsu ke atas “computerized/imaginary virus” yang di luar apppb, serta berterusan membuat keterangan palsu virus berbahaya yang menyebabkan panik/permusuhan masyarakat serta menghancurkan hidup saya, keluarga dan seluruh rakyat Malaysia sejak 2020 hingga kini; rujuk repot polis ............. jenayah kemanusiaan dan aduan kematian di bawah Kanun Keseksaan dan Perlembagaan; https://novaccinepassport.blogspot.com (https://covid.nurembergcode.org). Saya turut mendapati tawaran hadiah tunai RM15,000,000 juta +/- sebagai pengesahan pakar jika kkm dapat mengemukakan bukti “jangkitan” SARS-CoV-2 menurut s 2 (1); https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/ dan https://www.aceofcoins.com/corona-virus-gold-bounty/

  3. Saya menegaskan apppb suatu akta yang kejam melanggar hak asasi manusia di bawah Perlembagaan sehingga menyebabkan bunuh diri dan kematian, serta tidak boleh sewenang-wenangnya digunakan kkm tanpa terlebih dahulu MENGEMUKAKAN BUKTI MELAMPAUI KERAGUAN MUNASABAH WUJUD “JANGKITAN” virus/asimtomatik berbahaya dan wabak (mortality rate) menurut s 2 (1) dan 6 (1) apppb berhubung WHO mematuhi Peraturan-Peraturan Kesihatan Antarabangsa 2005; ARTICLE 1.1 “INFECTION MEANS THE ENTRY AND DEVELOPMENT OR MULTIPLICATION OF AN INFECTIOUS AGENT IN THE BODY OF HUMANS AND ANIMALS THAT MAY CONSTITUTE A PUBLIC HEALTH RISK, ” serta bukti pematuhan semua protokol International Health Regulations Implementation Course (IHR i-course) sebelum layak mengusulkan isu pandemik.

  4. Tempoh notis tamat dan kkm gagal mengemukakan bukti "jangkitan" menurut s 2 (1) material bagi melayakkan pemakaian Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 (tiada locus standi untuk menggunakan apppb). KKM/WHO tidak mematuhi pembuktian utama, dan berterusan melaksanakan apppb bersandarkan spekulasi dakwaan virus yang menyamai exosomes, "pcr/case pandemic" dan dogma jangkitan daripada orang yang jelas sihat/asimtomatik tiada simptom. Justeru kkm hendaklah disifatkan melakukan hasutan salah dan jenayah sejak 2020 dan saya bebas daripada semua larangan/ugutan kesalahan APPPB material kerana semata-mata ugutan keganasan oleh badan kerajaan yang telah dipengaruhi politik/ideologi salah menurut s 32 dan 130B (2) (3) Kanun Keseksaan.

  5. Perbuatan KKM MELAMPAUI APPPB dan menyebabkan banyak penderitaan serta punca kematian secara salah, serta keterangan menteri/atasan yang berunsurkan pengakuan terbuka berhubung kematian manusia melalui ujikaji bahan toksin. Oleh itu saya sekeras-kerasnya mohon siasatan/tindakan segera ke atas menteri-menteri dan ahli-ahli pengurusan kkm supaya MENGISYTIHARKAN BUKTI “JANGKITAN” menurut kehendak s 2 (1) dan 6 (1) APPPB bagi pematuhan Peraturan-Peraturan Kesihatan Antarabangsa 2005; ATAU AHLI-AHLI KKM MATERIAL HENDAKLAH DIPERTUDUHKAN ke muka pengadilan/mahkamah menurut arahan mandatori s 21, 32/130B (2)(3), 193, 217/166, 218/167, 130K/212, 221 dan Bab XVI Kanun Keseksaan bagi semua kesalahan pembunuhan/kematian dalam negara ini selepas divaksin, keterangan palsu, perbuatan pengganas, dan jenayah kemanusiaan selainnya. Sekian aduan saya.
CONTEXT(Help)
-
Samada KKM mempunyai bukti "JANGKITAN" Sek. 2 (1) Akta 342? »Samada KKM mempunyai bukti "JANGKITAN" Sek. 2 (1) Akta 342?
03. Repot Polis Kedua (seksyen 32 dan 130B (2) (3)
Objective »Objective
Mandamus »Mandamus
Seksyen 193 Kanun Keseksaan; "penjara mandatori" »Seksyen 193 Kanun Keseksaan; "penjara mandatori"
Article 145 (6) Federal Constitution »Article 145 (6) Federal Constitution
Seksyen 32 dan 130B (2) (3) Kanun Keseksaan »Seksyen 32 dan 130B (2) (3) Kanun Keseksaan
+Comments (0)
+Citations (0)
+About