04. Statutory Notice & Statement of Virus Isolation (SOVI)

 

GOOGLE TRANSLATE

Pengasingan: Tindakan mengasingkan; hakikat atau keadaan terpencil atau berdiri sendiri; pemisahan dari perkara atau orang lain; kesendirian. - Kamus Inggeris Oxford

Kontroversi mengenai apakah virus SARS-CoV-2 pernah diasingkan atau disucikan terus berlanjutan. Namun, dengan menggunakan definisi di atas, akal sehat, hukum logik dan perintah sains, setiap orang yang tidak berat sebelah harus sampai pada kesimpulan bahawa virus SARS-CoV-2 tidak pernah diasingkan atau disucikan. Akibatnya, tidak ada pengesahan mengenai keberadaan virus itu. Akibat logik, akal, dan saintifik dari fakta ini adalah:

* struktur dan komposisi sesuatu yang tidak terbukti tidak dapat diketahui, termasuk kehadiran, struktur, dan fungsi sebarang lonjakan hipotetis atau protein lain;
* urutan genetik sesuatu yang tidak pernah dijumpai tidak dapat diketahui;
* "Varian" sesuatu yang belum terbukti wujud tidak dapat diketahui;
* mustahil untuk menunjukkan bahawa SARS-CoV-2 menyebabkan penyakit yang disebut Covid-19.

Sejelas mungkin, berikut adalah cara yang tepat untuk mengasingkan, mencirikan dan menunjukkan virus baru. Pertama, seseorang mengambil sampel (darah, dahak, rembesan) dari banyak orang (mis. 500) dengan gejala yang unik dan cukup spesifik untuk mencirikan penyakit. Tanpa mencampurkan sampel ini dengan SETIAP tisu atau produk yang juga mengandungi bahan genetik, virologi melakukan penuaan, penapis dan ultrasentrifugal iaitu membersihkan spesimen. Teknik virologi biasa ini, dilakukan selama beberapa dekad untuk mengasingkan bakteriofag1 dan apa yang disebut virus gergasi di setiap makmal virologi, kemudian membolehkan virologi menunjukkan dengan mikroskop elektron beribu-ribu partikel bersaiz dan bentuk yang sama. Zarah-zarah ini adalah virus yang diasingkan dan disucikan.

Zarah-zarah yang serupa ini kemudian diperiksa untuk keseragaman dengan teknik fizikal dan / atau mikroskopik. Setelah ketulenan ditentukan, zarah-zarah tersebut dapat dicirikan lebih jauh. Ini termasuk memeriksa struktur, morfologi, dan komposisi kimia zarah. Seterusnya, susunan genetik mereka dicirikan dengan mengekstrak bahan genetik secara langsung dari zarah-zarah yang disucikan dan menggunakan teknik penjujukan genetik, seperti penjujukan Sanger, yang juga telah wujud selama beberapa dekad. Kemudian seseorang melakukan analisis untuk mengesahkan bahawa zarah-zarah seragam ini berasal dari luar (luar) kerana virus dikonsepkan, dan bukan produk pemecahan normal tisu mati dan mati.2 (Sehingga Mei 2020, kita tahu bahawa ahli virologi mempunyai tidak ada cara untuk menentukan sama ada zarah-zarah yang mereka lihat adalah virus atau hanya produk pemecahan normal tisu mati dan mati.) 3

Sekiranya kita sampai sejauh ini maka kita telah sepenuhnya mengasingkan, mencirikan, dan menguruskan genetik zarah virus eksogen. Namun, kita masih harus menunjukkan ia berkaitan dengan penyakit. Ini dilakukan dengan mengekspos sekumpulan subjek yang sihat (haiwan biasanya digunakan) terhadap virus yang terisolasi dan disucikan ini dengan cara penyakit ini disangka ditularkan. Sekiranya haiwan tersebut jatuh sakit dengan penyakit yang sama, seperti yang disahkan oleh penemuan klinikal dan autopsi, seseorang sekarang telah menunjukkan bahawa virus itu sebenarnya menyebabkan penyakit. Ini menunjukkan jangkitan dan penularan agen berjangkit.

Tidak satu pun dari langkah-langkah ini bahkan telah dicuba dengan virus SARS-CoV-2, dan tidak semua langkah ini berhasil dilakukan untuk apa-apa yang disebut virus patogen. Penyelidikan kami menunjukkan bahawa satu kajian yang menunjukkan langkah-langkah ini tidak ada dalam literatur perubatan.

Sebagai gantinya, sejak tahun 1954, ahli virologi telah mengambil sampel yang tidak disucikan daripada sebilangan kecil orang, selalunya kurang dari sepuluh orang, dengan penyakit yang serupa. Mereka kemudian memproses sampel ini secara minimum dan menyuntikkan sampel yang tidak disucikan ini ke kultur tisu yang biasanya mengandungi empat hingga enam jenis bahan lain - semuanya mengandung bahan genetik yang serupa dengan apa yang disebut "virus." Kultur tisu kelaparan dan diracun dan secara semula jadi hancur menjadi banyak jenis zarah, sebahagiannya mengandungi bahan genetik. Terhadap semua akal, logik, penggunaan bahasa Inggeris dan integriti saintifik, proses ini disebut "pengasingan virus." Brew ini yang mengandungi serpihan bahan genetik dari banyak sumber kemudiannya dilakukan analisis genetik, yang kemudian membuat dalam proses simulasi komputer urutan virus yang diduga, yang disebut dalam genom silico. Tidak ada waktunya virus sebenar disahkan oleh mikroskop elektron. Tidak ada kala genom diekstrak dan diuraikan dari virus yang sebenarnya. Ini adalah penipuan saintifik.

Pemerhatian bahawa spesimen yang tidak disucikan - diinokulasi ke kultur tisu bersama dengan antibiotik toksik, tisu janin sapi, cairan ketuban dan tisu lain - memusnahkan tisu ginjal yang diinokulasi diberikan sebagai bukti keberadaan dan patogenik virus. Ini adalah penipuan saintifik.

Mulai sekarang, apabila ada yang memberikan kertas yang menunjukkan bahawa virus SARS-CoV-2 telah diasingkan, sila periksa bahagian kaedahnya. Sekiranya para penyelidik menggunakan sel Vero atau kaedah kultur lain, anda tahu bahawa prosesnya bukan pengasingan. Anda akan mendengar alasan berikut mengapa pengasingan sebenar tidak dilakukan:

1. Tidak terdapat cukup zarah virus yang terdapat dalam sampel pesakit untuk dianalisis.

2. Virus adalah parasit intraselular; mereka tidak dapat dijumpai di luar sel dengan cara ini.

Sekiranya No. 1 betul, dan kita tidak dapat menjumpai virus di dahak orang sakit, maka berdasarkan bukti apa kita berpendapat bahawa virus itu berbahaya atau boleh membawa maut? Sekiranya No. 2 betul, maka bagaimana virus itu tersebar dari orang ke orang? Kami diberitahu bahawa ia muncul dari sel untuk menjangkiti orang lain. Lalu mengapa tidak mungkin untuk mencarinya?

Akhirnya, mempersoalkan teknik dan kesimpulan virologi ini bukanlah masalah gangguan atau perpecahan. Menyinari kebenaran ini adalah mustahak untuk menghentikan penipuan yang dahsyat yang dihadapi umat manusia ini. Kerana, seperti yang kita ketahui sekarang, jika virus tidak pernah diasingkan, diurutkan atau ditunjukkan menyebabkan penyakit, jika virus itu khayalan, mengapa kita memakai topeng, menjauhkan sosial dan menempatkan seluruh dunia ke dalam penjara?

Akhirnya, jika virus patogen tidak wujud, maka apa yang masuk ke dalam alat suntikan itu yang disebut "vaksin", dan apa tujuannya? Soalan ilmiah ini adalah yang paling mendesak dan relevan pada masa kita.

Kami betul. Virus SARS-CoV2 tidak wujud.

1 Pengasingan, pencirian dan analisis bakteriofag dari tasik haloalkaline Elmenteita, KenyaJuliah Khayeli Akhwale et al, PLOS One, Diterbitkan: 25 April 2019. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal. pone.0215734 - diakses pada 2/15/21

2 "Vesikel Ekstraselular Berasal Dari Sel Apoptosis: Hubungan Penting Antara Kematian dan Regenerasi," Maojiao Li1 et al, Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2020 Oktober 2. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fcell. 2020.573511 / penuh - diakses pada 2/15/21

3 "Peranan Vesikel Ekstraselular sebagai Sekutu Virus HIV, HCV dan SARS," Flavia Giannessi, et al, Virus, 2020 Mei

 

CONTEXT(Help)
-
Samada KKM mempunyai bukti "JANGKITAN" Sek. 2 (1) Akta 342? »Samada KKM mempunyai bukti "JANGKITAN" Sek. 2 (1) Akta 342?
04. Statutory Notice & Statement of Virus Isolation (SOVI)
Theory »Theory
01. Bebanan pembuktian di dalam Sains dan Lockdown »01. Bebanan pembuktian di dalam Sains dan Lockdown
+Comments (0)
+Citations (0)
+About